Thursday, September 13, 2007

Ulasan Project Runway Episod 5 uniform PLKN & episod 6 resort wear



Ermm so setelah uols menunggu lama entry kali ini...ni merupakan entry yang paling malas nak buat..sebab episod ni ala2 very the tak suka dan tak kuasa sebenarnya..hehehe
so kalau ala2 nak baca detail gitu baca la blog hatta..atau ala2 yang dah tengok tu..buat2 je la dah faham..hahahaha..ni entry 2 episod sekali la memandangkan dah miss 2 episod...


ok..where r we?? enty kali ni tak nak cerita berjela2..macam korunk baca je kan entry yang sebelum2 ni...ermm ok sume dah tau kiteorng kena buat uniform PLKN untuk episod 4 dan pakaian resort wear untuk episod 6....

so bla bla bla bla.....i buat la uniform ala2 yang ado sebenarnya..yang tak kuasa ala2 nak melepaskan diri dari task tu jer....sebab tak penah langsung wat uniform dan tak suka buat..hahaha boleh???so ade yang menarik la thiz episod..kami sume dibawa merasa cabaran2 yang adek2 PLKN buat sume..berlari, merangkak, memanjat, tejun sume dah merasa...hahaha


so kami juga diberi merasa pakai baju PLKN itew...walaupun terasa gatal2...hahah takde lah...main2 jer...walau pun ado non muat katenyer...sarungkan juga demi PLKN...hahahaha..motif sangat non ado size...kesian pelatih2 yang berbadan seperti i...heheh tak tau lah mungkin diorang malas nak cari ker hape..atau saje nak create drama ke...maybe lah...


so dah habis g kamdar cam biasa...jahit..jahit..idea buat je la ape yang rasa sempat dan cantik..penat dah tak boleh cakap ape dah...tup tup masa dah habis..so episod ni mek selamat la uols...nasib baik sangat.....ohh kepada yang melihat aksi2 jatuh dari tembok itew..buat2 la tak nampak yer..hahahah..tinggi tau uols tembok itew..dia sebelah tu tak la tinggi mana..tapi kat belakang dia lagi tinggi..boleh?? so yang keluar ialah NURITA..dan menang cabaran ini ialah ALWYN...stop dah penat tulis habis la episod 5...


start lak episod 6...kami dipaksa..hahah boleh?? disuruh buat baju bertemakan resort wear..oleh parkson..hehehe..so ala2 dengan duit rm70..uols rasa boleh buata apa?? ermmm so gedebak gedebuk..buat la aku baju yang dinamakan oleh meraka BAWANG MERAH...masa episod ni perang antara penggemar warna2 terang..dan konon2nya nak kelas tak gunakan warna2 terang macam pink, kuning, hijau dan sebagainya..antara teamnya ialah I, HATTA(baju payung pasar malam), JEZMINE(baju cam kat sarkas tu corak dia cam tempat letak kaki gajah tu kan????) huhuhuhuhh


so bla bla bla bla bla bla...I save bersama HATTA..rasakan kuasa warna2 kami..hiks..so episod ni yang terkeluar MUMTAZ(akhirnya setelah ditunggu dari episod pertama) huhuhuhuhuhuh dan yang menang erm sape lagi malas nak cakap nama dia..hahahaha org yang paliang sume tak suka in PRM...agak2 korunk tau kot sape kan??? ermmm nasib jer tu...ok la..take care..banyak giler nak update ni..satu2 yer....

daaaaa.....

1 comment:

mOhD^.^rAz said...

hehehe...
mcm bez jer try masuk plkn kan???
hehehe...
hopefully u leh masuk final...
wat leklok...
i always akn support u...