Saturday, September 29, 2007

Menanti hari.....

i nak citer pasal my cat..heheh nama dia...MANIS @ MANISAHURI @ KULA...huhuhuhuh ramai yang bagi dia nama..huhuhuh
dah lama dah bela dia dari kecik..n dah 2 bulan lepas my mum hanta dia mengawan gan kucing jantan baka short hair persion..manis ni kucing siam bermata biru....huhuhuhu
so skang ni manis gah mengandung..ehh bunting...huhuhuh
so my mum tengah menanti hari nak menimang cucu manis...heheh tak tau berapa ekor ade...sebab perut dia besar giler....

ni la manis....

dia suka tido kat dalam bilik air....kat lantai tempat sejuk2 skang ni..panas kot anak2 dalam perut tu..huhuhuh


asyik makan..tido..pas tu makan lagi..tido....huuhuuh

tengok ni kalau dia tido mesti kankang sekarang..huhuhuhu rasanya dalam minggu depan ni beranak la kot..nanti i update kalau dia beranak..macamana la rupa anak dia nanti..huhuhuhuh

daaaaaa

love ZERYZAMRY

1 comment:

chip said...

kucin jantan mana la yg bertanggungjawab tu yer...
cat lover = http://cat-world.50webs.com