Thursday, September 20, 2007

Layannnn...my new dvd!!!

yay i ot my new dvd..yang telah lama i cari dan ingin menontonnya...
QUEER AS FOLK...
ermm i dah tengok season 1 dah..pas tu nak cari season 2 susah nak cari yang clear dan best..
so i kirim kat fizal beli kat penang pas tu dia poskan..hehehe
so skang takde kerja padahal kerja belambak layan tengok dvd!!!! hehehe
best giler citer nih!! korunk kena tengok..bagi G*Y sedunia..hahahaha
season 2 ade 6 cd..huh sampai episod 20..tak habis2 lagi tengok!!

season 2 ade 14 episod tak tengok lagi...


huhuhuhuhuhu ok daaa

take care!!

love ZERY ZAMRY..

2 comments:

Megat Eusofe said...

megat dah khatam dah !!!
:P
but episod 2-3 mmg best
sedih sangat2 bila tgk kisah cinta yg berakhir di tgh jalan
....hu..hu...
habis satu kotak tisu bila tgk
hu...hu....hu....

Azz Azfar said...

bestnyer..nak beli jugak la nanti..nak cari jugak...best2...nak tgk jugak..