Sunday, September 16, 2007

Anugerah Era 2007 @ ELLA..

Seperti yang korunk tau..ZERY ZAMRY COUTURE jugak menaja ELLA ratu rock kita untuk Anugerah Era baru2 ini...

sebenarnya sume terjadi last minute....ella sudah ada designer tetapi baju itu tidak sesuai untuk ella dan ella mahukan sesuatu yang lain...so kami bertemu dan ella bersetuju.....hehe cam formak giler plak tulis nih..huhuhu

so kebanayakan koleksi i yang kurung exotika memang tidak pernah dipakai oleh mana2 artist lagi..so i akan bagi ella pakai..so bermulalah sesi fitting dan perbincangan..


Ella semasa sesi fitting di royale bintang hotel..the curve..damansara..hehehe


rama-rama...terbang bebas di udara...bla bla bla..


me, jojie n ella....

so tadak banyak alteration cuma kena pendekkan sikit sebab labuh..so masa di anugerah era...i duduk kat bilik ella semasa menanti ella siap dan dimake upkan....buka sahaja ella, jojie juga memakai baju i semasa di green carpet anugerah era....

Kami ( me n my fwen) diberi layanan yang sangat istimewa..chewah kenapa ayat aku kalini skema??? hahahaha ok la best giler duk gan ella n jojie..selain tu ade niece ella iaitu kaka....dan pr ella jaja..sume best n baik...hehehheheh

ok mesti korunk nak tengok pic masa AE kan?? so tengok je lah....for green carpet..i bagi ella pakai tengkolok...sebab tema dia kan trend dan tradisi...so ok lah..masuk konsep...


Ella di green carpet wif me....tq to budiey i copy pic ni...


Ella n Jojie....


ELLA, ME n JOJIE.....

Sarimah, Dayang, Ella, n Jojie...

Ella in baju lagi satu 4 present award gan perform RAMA-RAMA..

then after show ella pakai jaket luar jer..for nak pergi post party...

candid2..ella n jojie..

ella going to post party...hehe

so ade banyak lagi pasal ella...oh yaa thank to jaja..pr ella..sebab "menjaga" kami...for the tickets n all n gelang for post party sume...n to jojie n ella jugak..thanks banyak2....sebab beli baju i tu...terus terjual yer uols....jaket itew...n midnight tu was birthday jojie...HAPPY BELATED BIRTHDAY TO JOJIE...hehehe..malam tu ramai fans ella..hehe teruja..tq-tq kepada sume yang bagi support...n kepada pihak media yang menyokong ZERY ZAMRY...

take care...daaaaa

love..ZERY ZAMRY..

3 comments:

mOhD^.^rAz said...

suka tengok baju era masa perform tuh...
lawa giler...
tangan u nie memang berseni betul la zery...
hehehe...

elyias omar said...


i ske sluar u....

baju ella pon menarik perhatian gak...


.:eLLe:.

Anonymous said...

zery...sory 2 says...
sebenarnya saya tak suka langsung tengok ella pakai cam tu....coz langsung hilang imej rock...
tapi ella cantik sangat pakai baju u tu...tahniah ya...(walau pun i tak suker..hehehe)
ella berseri sangat pakai baju tu...tapi macam i cakap...baju buat ella nampak faminim giler2!!! cun sangat...
u memang berbakat....dan lagi satu...u bertuah sebab ella yang pakai baju u...dan oleh kerana ella yang pakai...i sure mesti dia beli kan?..hehehe...
anyway....tahniah!!!