Wednesday, August 15, 2007

What a happy day!!!

hehe im just doing nothing much now...
selalunyer malam akan pergi gym...
then kelmarin i think...
ok la i just start from the begining...
i meet someone...i dah lama kenal dia..but the first i meet him ialah kat la queen..
so dia datang tegor i..memang we all kawan dah lama..call...kadang2 msg...tapi baru jer jumpa face 2 face...

his a good fwen...n cute 2..hehehe
takyah la mension nama dia..atau kat pic nanti pun ade..
ok berbalik untuk posting ni ialah hari bergembira..kuar jalan2..
so tempat yang dituju ialah midvalley!!
so kami pun bertemu di midvaley....mula2 plan nak tengok wayang...tapi masa tak mengizinkan..sebab i kena g gym kul 8...so takde citer yang awal..sume lewat2....

so plan b...ialah main bowling...huhuh
dah lama giler i tak main bowling...so ade org ajak nak main..apa lagi main jer lah..bowling ok!!!
heheheh so kami pun pergilah ke pusat bowling...main la 2 game...


inilah my new ker?? kenal dah lama cuma baru close...fwen..

ni dekat pusat bowling tuh..ala2 bosan..kite amek pic dulu..huhuhuhuh

ermmmm buat la ape pun..i tak tau nak tulis2 nama kat skrin tu..tolong ye..huhuhuhu

ok hanya 2 org main lawan...huhuh gaya macam dia ni teror main bowling..ala2 i pun dah lama giler tak sentuh...bape tahun dah....

so macam ala2 rinsa jugak main bowling..tapi belasah ajer la..hehehe fun gak..lama tak main...berpeluh jugak la...penat pun iya..ekekkekek

tuh dia....i strike ok!! jangan marah!! lawan punya lawan..ni round 1...

penghabisan round 1..ermm i menang!! yay!! mendahului denagn 10 mata....huhuhuhuh tapi dia ade strike jugak ok...

ni round 2...last2 dia menang gak..huhuhuhuh time ni ala2 dah penat kot..huhuhuh

ermmm dah habis main bowling...kami pun berjalan2..berborak..ermm then ala2 haus kan...lalu depan antie anne..belasah je la..lemonade gan ape tah dia order..dah lupa dah...

pic..dia ni sentiasa tersenyum....murah dengan senyuman...selalu make kita rasa comfartable... n make kita rasa ceria walaupun ade benda2 sedih..

then we decide nak keluar dari mid valley..coz i kena g gym pukul 8..n dia nak g kl jap..i anta dia kat lrt university...so when dia nak turun keta..he said that ade something 4 me..i pun macam blur2..terkejut...

he burn n kasi me cd lagu2 french...coz dia ade janji nak bagi...n siap balut lagi ok..n ade tulisan2 tajuk2 lagu kat belakang..sume sekali ade 19 lagu..but i paling suka track no 7...hehhe

kat dalam cd dia..pun ade tulisan...n bukan itu sahaja..i terus teuja sebab dia give me this cat doll...n i terus tergamam tak boleh cakap ape.......sepanjang hidup i...i tak pernah dapat toys atau doll or teddy bear..n i tak tau nak cakap ape...n dia tau i suka kucing...

im very happy....hheh i namakan kucing ni ISAAC...it so cute...comel ok...

so sweet....n buat pertama kalinya..atas katil i ade doll..i mean soft toy...sebelum ni takde...bukan sebab tak berminat..tapi malas nak beli..n then takde org bagi..hehehe thiz the first time i ade sejak dah besar panjang ni...

the cat doll jenis british short hair...warna putih gan brown..hehehhee ermmm i just can say tq...n its make me happy the whole day.....hehehe

the i g gym...then meet danny yang baru balik hong kong....

he give me thiz....pen warna pink..dia tau i suka pink..hehhe so cute...from disneyland..

comelkan?? ade pic winnie the pooh...ermmm so thats the story...then balik rumah..i tido berpelukan gan ISAAC..sambil mendengar lagu2 french..walau pun tak faham...belasah je la..tapi best gak lagu2 dia...very sentimental.....

tido...bermimpi yang indah2...what a happy day 4 me.... =)

love..ZERY ZAMRY


4 comments:

zaff said...

wawaawa.... cute la tucing u huhu.
nak tido leh pelok2... anyway isaac tu kendo giler k :D

RIZMAN RUZAINI creations said...

omg!!

RIZMAN RUZAINI creations said...

omg!!

Affy Ronan said...

isaac giler cute darl..i meant that cat lolqzceldr