Tuesday, August 14, 2007

Lawatan ke condo penthouse RIZALMAN IBRAHIM..

It was dah lama dah i think cuma tak berkesempatan nak post pic2 ni..
ermm masa tu pergi setiwangsa..dah malam..not plan anything,,just pegi sebab nak amek someone...then i called faizul cakap i kat setiawangsa...
faizul cakap datang la umah..iaitu umah rizalman..dia ade kat situ...
so i pun ok jerk.. hehehe
dulu pernah pergi umah rizalman yang bawah b4 dia pindah penthouse kat atas..
dulu we all g makan2 kat umah dia..dia masak spagetty..hehhee
so thiz time memang datang mengejut..hehe
so takde ape2 special la..cuma yang best boleh tengok interior dia yang sangat meletop..moden..
so senpat la amek2 pic interior diorang ekslusif untuk pembaca my blog...
rumah condo penthouse tingkat bape yek?? 37 kot...condo Sri Maya...setiawangsa..
enjoy the pic..
ni living room dia yang belah sana tu dining hall...tetap chandilier..konsep..moden..urban..black n white..

dining hall..gan pic2 black n white....


i suka giler kerusi tu....hehehe

i love the chandelier....sorry la pic tak clear..camera fone uols..biasa la..

hehehe ni la umar...anak rizalman..dah 5 years dah...comel giler...dia tengah sejukkan karipap kat kipas tu sebab panas baru goreng..heheheh comelkan???

ni plak ekslusif..bilik tidur rizalman sendiri..simple but ekslusif....

ni plak bilik tidur umar....


dalam bilik rizalman ade chandilier ni..kat gan wordrobe dia..meletop sangat..i suka giler...besar uols....

its very touching..rumah dia 2 tingkat tau uols..jalan nak naik tangga tu dipenuhi dengan pic2 potret umar gan rizalman sendiri..saat2 manis bersama...so sweet...tetap black n white...

heheh ape lagi amekla pic bersama umar nail....comell sangat..geram...

then lepas makan karipap gan orange juice..hehehe i pun balik..ooo rizalman ade..dia busy gah masak masa tu..sebab ade ape tah party kat ofis dia esok tu...so just lepak2 kejap je..tanya kabar n bercerita pasal project runway malaysia..hehehe

ok da...take care...

love...ZERY ZAMRY

2 comments:

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Wahhh, uncle suke sgtt, tapi sume brg2 mahal yg uncle tak mampu wooo.. gegegege...

Hatta Dolmat said...

cewl~~~~

btw i still thinking.. y n y he cnt accpet my creation??

soory out of topic, i do respect him as my inspire designer (huhuhu) but i thk i much comfortable with radzuan radzwill...


tak baik serang hendap bilik tidor org.. huhuhuhu personal loh..

anyway nice posting..