Wednesday, August 8, 2007

PROJECT RUNWAY MALAYSIA..1st episod..my personal file..

ermmm minta maaf banyak2 bagi yang menanti updatenyer blog ZERY ZAMRY..ini kerana i sangat sibuk..maybe??? dengan perkara2 yang berlaku...ermm entah la...nak tau lebih lanjut baca la blog personal kat my myspace..ermm benda2 macam ni membuatkan kite macam takde mood...hurmm takpe lah..benda dah lepas biar lah lepas...
n untuk posting ni memandangkan project runway malaysia telah ditayangkan..so i pun kena la buat posting prm...sedangkan banyak benda2 yang telah tertinggal untuk dipostkan..banyak pic2 yang telah diambil...takpe lah nanti i postkan only as a memory apa yang berlaku sepanjang minggu2 lepas as a designer....designer pun macam org lain gak..manusia tetap mempunyai hati dan perasaan..so tipu la kalau i cakap kite boleh happy jer....ada time happy ade time sedih tul tak???
ok berbalik pada PRM..3 ogos merupakan tarikh tayangan perdana PRM....dimana i berada?? anda ingin tahu?? hehehe...saya berada di rumah salah seorang contestant juga iaitu ALEXANDRIA...heheheh we got party sikit2 sambil tayangan perdana ni..yang ade sekali ialah DANNY, JENNY, NURITA, KHAIRY n ME...model plak ialah DILLA.....nurita gan bf dia....dilla pun gan bf dia....alex bersama mak dan adik dia...dan hanjeng dia..huhuhuhu MOJOJO...


ni lah ALEX.....pompuan yang digelar AQUA..hahah sebabdia tinggi dowh...macam pondan!!! hahha..tapi dia class...suka !! tetap gan hight heel dia..


ni plak KHAIRY...ermmm mesti korang taste kan?? hahahha jantan nyer AIREEN MONA..ehhh sorrry khairy...


ni plak DANNY..my good fwen since i dalam PRM...skang ni selalu hang out gan dia...nanti we all g gym sesama..hehehehe skang ni dia takde..berangkat ke hong kong/china...kerja..class kan danny...designer intenational gitu!!!


ni plak MOJOJO...hanjeng kepada ALEX...memang hanjeng sanagat!!!! hahahhaah memang la sebab dia memang hanjeng!!!! tetapi cute uols...macam nak peluk cium...



seperti biasa kalau sesiapa yang selalu bukak oficial blog PRM..yang ade link kat tepi ni...mesti korang tau kan kite nak buat gathering la masa tayangan perdana ni..ala2 pot luck la kan...konon2nyer la.....alih2 bape kerat jer yang datang...ala biasa la uols..designer2 skrang memang busy...ada jugak yang nak tengok gan family dan bf bf masing2...hehehhe tetapi hatta dolmat ader wedding katenyer..hehehhhe...pot luck pun pot luck lah...i pun pegi la tesco shah alam membeli barang2 untuk dimasak ..iaitu SPAGGETI PROJECT RUNWAY MALAYSIA...hiks..merasa la....spageeti setelah lama tak makan..(on diet ok...dah turun bape kilo banyak jugak...merasa la nak cantek dalam reunion show nanti...tunggu suprise...) so i pun masak la ala2 10 org makan gitu...banyak ok!!!! aleh2 yang datang ado....sikit sajerk.!!! entry ni ala2 ade gamba gitu..hehehhee penat tau....malas nak update!! waaaaaaaa so seiapa yang baca silalah tinggal kan pesanan2 yang membangun supaya kite ade semangat untuk terus update!!! huhuhuhuhuhu
ermmm i, danny, khairy dan jenny samapi kat umah alex dalam kul 8 camtu...so kami pun makan2 la...banyak makanan uols...mak alex masak..ade mee hun tom yum..ayam gorang..kerabu..pizza...cheese cake...puding...dan bermacam2 lagi..hiks..merasa la makan walaupun diet katenyer....haoyo mek penat!!! menaip....ni baru intro....belum ulasan prm lagi..haiyo...nanti sambung..nak g makan2 jap..huhuhuhuhu



my spagetty...huhuhu merasa la korang yang tak datang tu..sedap!!!


pertandingan makan ayam!!!!


mee hun tomyum gan salad kerabu pe tah!!!


piza tuna...ayam gorang..ermmm sedap!!!!

dan akhir sekali...puding dan cheese cake..huhuhuhuh 4 desert!!



ermmm semasa kami sedap makan2..haiyo tetiba..GEDEBABOOM...kerusi patah uols..bukan i yer!!! tapi JENNY.....huhuhuhuh bukan patah uols tapi ala2 skru dia dah tercabut..huhuhuhuuh


so setelah makan2..kami pun menunggu tayanagn perdana PROJECT RUNWAY MALAYSIA...


so nak tau ulasan yang episod satu..ermm jap yek lepas posting ni dulu...lama sangat dah tak post..hehehehe...harini dah kuar episod 2 dah pun..baru nak post..hehe sowy busy skit...


take care..sila2 la komen..



oooo akhir sekali..marilah kita bermain cucuk mencucuk bersama mojojo dan danny!!! hahahahaha

1 comment:

Affy Ronan said...

zerry..i nak mojojo..damn cute