Monday, April 28, 2008

nothing to say...

sekarang pukul 4.45am...pagi2 buta but i cant sleep....
nothing much...banyak gak berfikir tentang itu dan ini....about relationship...kerja..kerjaya..dan bermacam-macam lagi....

tah la..kadang2 gembira.tension...tu sume biasa dah dalam erti kehidupan yang sebenar....now i just baring kat umah...with laptop at my sight..n try to puul out whatever i want to say..but i dont know what is it n how..pasal apa..pun kadang2 jiwa ni berfikir melayang-layang tidak tahu apa yang difikirkan dan apa yang terasa dalam hati....

n sape2 yang pembaca setia blog i ni mesti tau kisah2 terdahulu kehidupan i..so i malas nak mengungkit kan kisah2 pahit suka dan duka...
i dont know what to say.....sorry guys....fashion designer pun ade feelings toward ape-ape pun..ada hati dan perasaan...so apa yang terlakar dalam blog ni sume is from my heart....bukan senang untuk menjadi apa yang i jadi skang...dan bermacam2 pengalaman dan dugaan yang terpaksa dilalui dari segi kerjaya...percintaan...dan sebagainya....

i dont know where to start....OMG..thiz feeling still menghantui i jugak..apa2 i fikir still...i cant forget..but the truth is in front of me..i kena accept apa jua yang telah ditentukan....dengan erti kata lain..i must keep going n dont look behind...apa yang terjadi mungkin ada hikmah disebaliknya....i terpaksa melepaskan sebelum menjadi lebih parah dan terluka..

mungkin satu hari..setelah sumenya telah kembali ceria..mungkin..i tak pasti..but for now...i realy cant....im sorry....walaupun hati ni meronta2 inginkan kebahagian itu...tapi tak mustahil...saya bukan hati batu...mungkin tuhan bukakkan hati ni..saya pun tak akan tau..so........ape2 lah...

setelah diperbincangkan tempoh hari....ermmm macam2 yang terjadi..i still can remember..theres a lot of sweet memories...that i cant tell one by one each of them....realy miss those moments...ermmmthah la ape nak jadi....

sorry sape2 yang gigih baca ni mesti tertanya-tanya what happend kan?? heheh nothing..thiz are my feeling inside......so i jus let it go...i dont know where to go n how to let it go...bila dah menulis ni..rasa la laga jugak..huhuhuh....
so sape makan cili dia terasa pedasnya....
now im focusing on my career.....my job...nak cari duit banyak2....n to give my love to someone yang more apriciate dan amat memerlukannya..dan tahu untuk menghargai apa yang telah kita berikan ....thats it....sape2 yang tak memerlukanya..boleh blah la.......

n untuk sape2 yang berkenaan...i still cant erase all what did hapend between me n u...still be my happies memory in my live..ever n ever.....but langit tak sentiasa cerah...kadang-kadang mendung datang tak terduga...hujan mencurah-mencurah...tapi disebalik hujan..ada kebaikan....
great live...great job..have fun..enjoy the live.....semoga dimurahkan rezeki....amin...

bye...take care..

love ZERY ZAMRY

2 comments:

Lan, lord of turtles. said...

hmmmmm, funny, im feeling the same way.....

then again, come on, ur a fashion designer, u make tons of money...who cares bout that crappy little thingy concerning matters of the heart. petik jari, 10 datang....

but , that is applicable kalo u nak jadi jahat la sikit...hmmm

ah, for me, u kind like have everything.glamour , money, fun and all that...so, i dunno, dont ruin all that for just a few people, who might or might not care for you.

what am i saying? sorry....just a bit ting tong thinking bout my fcuking life (love?) n the future.

all the best.

Megat Eusofe said...

zery

dalam life nie

ada 3 cinta yg me tahu mmg wujud

1 cinta utk tuhan

1 cinta utk diri sendiri

n

1 cinta utk mereka yg memahami


...........

x-guna hidup jika tiada cinta utk tuhan

x-ada arah hidup jika tiada cinta utk diri sendiri

x-der indah jika tiada cinta utk yg lain

..............

jadi beri keutamaan utk setiap satu

jangan sebab mengejar cinta tuhan
kita lupa tanggunjawab sebagai khalifah

jangan sebab mengejar cinta diri sendiri-kita jadi sellfish

jangan sebab kejar cinta yg terlalu didamba indah-kita leka dengan 2 cinta yg lain

........
sebagai kawan
apa yg me boleh katakan
fokus pada satu cinta dahulu
dan cinta yg lain pasti hadir sendiri...........itu amat pasti