Tuesday, April 22, 2008

Anugerah Planet Muzik @ KLCC

ok skang ni citer APM plak..
yang telah diadakan di klcc..ahad lepas 20hb....
ok untuk kali ini i buat baju tuk ELYANA saja...
kali ni nak buat glamor habis untuk dia...dia akan perfome so i realy busy tk sempat..so baju perfome i bagi kat azfar@ketom buat.....

ni masa fitting malam sabtu kat the talk bangsar...dia bru habis rehersel...huhuh tengah mengunting kain tu....

ok kami sume bersiap di impiana hotel...depan klcc tu...nana dimake up oleh amy janz....


nana n aliff aziz...comel nyer dia...


di post party...makan sedap..air dia sedap giler..tah fruit puch apa tah..ice blended....


me n nana...

ok skang kiter citer konsep plak..untuk nana kali ni nak buat glam sikit..kain sequin....black n gold....high waist gan one shoulder....kat bawah ade godet2 sifon..gan ekor kat bahu..huhuhu

ala2 dreamgirl come to greece goddes.....

untuk sume org elyana memang pakai subang tu sbelah je.....bukan jatuh ok..baru ada staiillll lahh...huhuh ops tercarut af plak...

ha ni makcik ni pose kat tiang klcc...meletop uols...hahaha nampak la full keglamoran dia tu....


ha meletop....huhuu pose maut...


u go gurl..huuh kali ni dipaksa oleh designer..aku la tu suh jugak dia pakai kasut..nampak tak tu..tapi masa perfome dia memang giler tak nak pakai kasut jugak..huhuhuhuuhh

last me n zuhairy....mampan tak???? sapa yang mampam? tima kasih kepada miyami....huhuhuhuhu

k la after thiz aim coming soon...kita tunggu dan lihat..daaaaa

take care..

love ZERY ZAMRY


1 comment:

don_princez lulu said...

great....her dress sooo gorgeous