Thursday, April 3, 2008

DYNAS...wedding give 4 u...

sorry guys lama tak update..biasa la nak abp ni..busy then baru nak update balik...


tread kali ni sume about DYNAZ MOKHTAR....PELAKON TV WANITA POPULAR ABPBH.....n sekali lagi congrats to dynaz yang tak sangka dia menang malam tu..hehehe

apa yang i janji nak bagi u wedding give i..i bagi la nanti..hehehe..kira gown 4 abp ni pun as my give to dynas...sebab dia baru kawin kan...

ok thiz tread is all about persiapan dari segi baju dan sume dynas ke abp..hehe
n persiapan membuat baju...potong, mencanting batik n segalanya la..
banyak sangat pic..

ermmm banyak lagi sebenarnya pic..tapi post yang ni dulu la k..nanti i edit letak pic masa canting mencanting batik..ramai yang tak sabar nak tengok gamba2 masa abp..so kita post dulu la k..ni all about dynas sahaja..marsha punya coming soon...ok thiz pic start from fitting sesion...sampai di hari abp....


menjahit bersama ketom...huhu

jahit jangan tak jahit..


drape kat dummy pulak..


corak batik...yang dihasilkan...canting sendri oleh adly amat..

dynas fitting....at my house..


check labuh ke tak..hehhee


berbincang....puas hati tak?? manik tak siap lagi la batu batan kat bawah tu...


i rasa ok dah..lawa..huhuhuhuh

DAN JENG JENG JENG.....di ABP 2007...KARPET MERAH....


Sape kat tengah tu?? comel nyer...wakakakakakaka



dynas yang ayu jelita..seri pengantin dia..ade lagi..huhuhuh


banyak reporter interview dynas malam 2...

dynas bersama make up artis..sham yang meletop...

touch up at back stage...


me n dynas...


design paling i suka.......sebab 100% sume buat sendiri..dari idea, batik..sume..thank you to ketom n adly yang sudi menolong...huhuhuhuhu


winnie sin owner of RAFLESIA, dynas & bill bora



dynas n fasha sandha..


liza hanim, sheedah(habib person) dynas & julia ziegler...


dynas n raja farah..


dynas, me n bob( baju bob pun i buat yang tux putih tu....)

ermm itu antara pic2 nanti i update lagi k..hehhee penat....


ok bye..take care..


love ZERY ZAMRY

4 comments:

agzamry said...

hai zery lama dgr cite..bz sgt ek ngan abp..
anyway..that dress is amazing and so beautiful..congrats to you...

Harteeny said...

Why is nobody leaving any comment particularly on that yellow dress (if not the whole entry pun lah, kan...)!!!

Sangat LAWA! B-e-a-u-tiful...

anyway, i thought even though the color is so vibrant, not the usual red carpet color, but the design is awesome. the details to its skirt - genius!

congrates!

Teeny :)

-lynn.wong- said...

wow zery...

i really really like the yellow dress! it drapes on her real nice and the contrasting colours of the dress and batik design is amazing. and i love how it fits her just right.

beautiful!

Anonymous said...

zery, i curik ur picture of dynas n u tau. :P thnx.

(zty)