Thursday, April 24, 2008

Birthday party ANGEL vass @ Nailis uptown

hi guys..been realy realy busy giler..the whole past 3 weeks...macam nak mati rasanya...
tu pun sempat enjoy2 a few days...g makan2...g club hahaha..lepas tension..kalau tak keje je..n event sana..event sini..ohh god so tired..takpe la keje kuat sementara boleh kan...nanti dah tua..nak hidup senang..hehhe
so semalam we guys...ermm birthday angel semalam..angel vass...huh
so v decided to sambut la kat nailis uptown....so we all pegi la...
so miss to all my fwen...sume ade semalam suka sangat.....

ermmm sape all vasses sume ade..lama tak jumpa sume makin busy..., rizman ruzaini, dilla n lan, hatta wany, adly n ketom, mak ayam fiebie n kak za, mona, ...n my lovely brother orman....miss him so much...sorry cayang abg busy laaaaaaa

n we all had a nice nite...singging n ketawa puas2....suppose to malam ni pegi tengok wayang but i dah penat la...dari siang pegi cari fabric n sume..jumpa client..so dah malam n tak larat la....sorry angel lain kali..movie pun 12.15....waa esok ade hal lagi..n were going to GLAM party next generation kat sunway esok.....hehehe bestttt...

having fun makan.....but sakit hati sebab i order cantonese fried kuey teow....tunggu sampai sume org dah dapat makanan...aleh2..dia kata dah habis....macam pu*****!!!!...
hahaha geram dah la lapar......

sume makan brownies from secret recipe..thanks to v yang belikan...huhuh best2...enjoy....

nik, syed n ezain.....

birthdsay gurl..angel in the house....ezan, nik n wany..

kat depan table we ols ada band tu..abg tu nyanyi2...huhuhuhu best la jugak...

sebelum balik..we ols amek pic ramai2..hehehehe besttt...ramai giler....hehe enjoy semalam...after that were going to kl..nak tengok kawan wat show kat b*** b**...huhuh

___________________________________________________________


ok ramai yang tanya i pasal wedding exhibition tu... hehestarting minggu lepas kat Great Eastern Mall...thiz week my show will start at 4pm hari sabtu...so sape2 nak jumpa i ke datang la..tegor je kalau nak kenal ke ape..hehehehe i will be there...


ok persiapan..kalau anda sume pegi sana..kat sana i ada display baju dynas masa ABP TU..yang yellow dress tu......

ni pic candid masa letak baju kat sana...siap bawak iron ok..hehe thanks to adly n ketom yang banyak membantu sepanjang i busy ni..hahaha diorang siap kata masuk project runwat zery zamry lagi...hahahaha...

ermmm iron baju katenyer..huhuhuh

ni plak pic2 candid masa launcjing hari tu..yang i tak letak lagi..ni pic elyana..

candid..aein, nora danish, ikin, n elyana...

kat atas stage tu ade back drop name of the designer....ermm nama i ade tapi salah eja la...just ZERY..not ZERRY...bukan double R tau....satu R je....

my board yang display kat sana...

my display..sape yang teringin tengok baju tu live pegi la G E mall..huhuhu

elyana lagi.....simple n sweet with the hand boquet....

ok la...ini saja dari saya , zery zamry..berjumpa di lain masa...hehehehe...sape2 pegi GLAM party...cya esok..n dont forget my show sabtu ni..4pm..great eastern mall..ok cyaaaaaa

take care..

bye..

love ZERY ZAMRY




3 comments:

don_princez lulu said...

wau...nice design...i lov elyana wedding gown but her hair not sooo nice...=)
keep it up zery

agzamry said...

great job zery..
sorry cant attend the event...
but u know that i will always support ur back..okeh....
all da best

agzamry said...

great job zery..
sorry cant attend the event...
but u know that i will always support ur back..okeh....
all da best