Saturday, November 24, 2007

VASS family open house!!! part 1..

ermm sorry la lama tak update blog!!
ermm busy skit dan gan internet problem..my internet explorer tak boleh bukak tak tau kenapa!!
sape ade masalah yang sama bagitau la i..sebab pc ker..or ape ker..virus ker...tak tau lah..tapi interner conection ok jer..so kena bukak pakai mozilla firefox....ym pun tak bleh..kena pakai meebo..hurmm tension tul...

ermm ok entry kali ni..pasal open house..seperti yang anda sume dah tau..ermm open house VASS family memang dinantikan every yaer..huhuhu
so tahun ni sape tak datang memang rugi...hehhe
sorry la pic ni pun ade sikit..tapi ader lagi nanti..sume yang amek pic gan i nanti i update part 2 punya k..

so enjoy the pic..suasana yang meriah di open house VASS family..
sape yang datang tu terima kasih banyak2..tahun depan datang lagi k..huhuhuh


here we are..VASS family..

dan lagi..huhuh

preparation..huhuhu

with interest in fashion is crucial group..huhuhu

dan lagi...mengediks jer..

lagi..pose..pose..


my junior..n fwen..

nizam...shawal..zizie...

wahhh main laga2 pipi2..huhuhuh


bersama kawan2 yang nayak membantu..erkk skema nyer ayat!! haha
kelihatan huhuhu rizman ruzaini..dilla shahirah..hazwani..khairi sufi..IIFIC...


team..EH! magazine..bersama kak asiah..

mucci n fwen..

team GLAM magazine..

dee n fwen..

so nanti sape yang takde pic tu diharap bersabar yer..nanti i update lagi..tak dapat lagi picnyer..sume i update gan dekorasi sume..huhuhu
daaaa

take care

love ZERY ZAMRY

1 comment:

Megat Eusofe said...

holaaaaaa

yeap
terima kasih daun keladi for vass family..
even megat sesat almost sejam
but at last sampai gak

layanan mesraaaaa korang semua mmg
megat n kawan2 x0leh lupakan

sedap tau zery nyerk kuih apertah kenamanya itu

rajin ....
harus cepat di pinang orang

:P