Monday, November 26, 2007

Bufday sY8 cElebration..by vAss Family..


ni la syed...haritu we all pedajal dia...hahahhaa...kek yang we all buat main2 tu we all telangkup kat muka dia..huhu kek betul2 dia aalah cup cake jer..ahaks...


ni kek yang we all telangkup kat muka dia..ish ish..penat i gan akak buat kek ni memerah idea nak buat design..hahahaha lawa plak akak ni buat cam sayang nak tenyeh kat muka syed..huhuhuhu


pas tu we all makan2 jer..huhuhuh nik punya idea la ni ke ezan?? ermm tak engat..hahahaa...menjerit syed..ade vedio dia..nanti i upload kat u tube.hahahahha....
happy belated besday!! huhuhu

love ZERY ZAMRY

1 comment:

riena said...

absolutely bithday party....