Saturday, November 24, 2007

KONVOKESYEN!! yayyyy!!!

ok..skang ni citer lain..sebelum masuk ke citer kl fashion week..citer ni dulu la..last 19 nov..isnin lepas..
i punya konvo day!! setelah 5 tahun belajar..n belajar..sampai muntah2..sakit pening sume..hahhaa
boleh??

ermm i dah konvo..walaupun tak amek sijil itu lagi..sebab tak bayar libry..hahahah
ermm i sudah konvo dulu...ermmm merasa konvo kali kedua..dulu konvo untuk diploma...2 tahun lepas..ermm bezanya ilah dulu diploma pakai jubah plain..hehe sekarang degree with honors..betl ke aku eja ni..pepandai korunk lah..haha pakai jubah ade satu gelang kat lengan gan pakai tah ape tah sangkut kat bahu tu ade line warna merah..ermmm bangga gak ar..

ermm sebab dulu time konvo diploma..kiteorg tak duk dalam dewan SRI BUDIMAN TU...kiteorang duk kat dewan annex belakang..so time ni merasa rasa cam konvo betul2..huhuhuh

ramai gak yang konvo sekali..meriah la..yang pergi my mum gan my brother..so pic ni yang dalam dewan jer ade..yang after that belum amek kat nik..nanti i update lagi...



yayyyy dah konvo..dengan BA hons...in FASHION DESIGN..UiTM SHAH ALAM....FAKULTI SENILUKIS & SENI REKA....

snap2 pic feeling2 sorang dalam dewan boleh??? hahahha


suasana dewan SRI BUDIMAN...dipenuhi..dekan2 sume dr2..sape tah ramai..sume berjubah konvo masing2..

candid..sume berangan amek pic..huhuh

bersama kawan sekonvo..

dan lagi..lagi...

boleh tak?? org nak kovo..kite berangan pakai sungalss dalam dewan..stylo milo ais..huhuh

yana, vass, poji...huhuhu
dee, yana..me n vass...

ok tq sume yang datang..vass family...kheme..ed..kawan2....sume..n for my mum yang bagi bunga..n my bro..zoni zamri...tq 4 coming n record the situation there..

ok...huhuh nanti update pasal lain plak..daaa

love ZERY ZAMRY

1 comment:

Megat Eusofe said...

congrats zery
( sambil tepuk2 tangan )

yeap at last berjaya juga ke akhirnya.......

:)