Sunday, November 25, 2007

ermmm..ape2 jer lah..bad nite..

Ermmm what I have to say?? Oo dah lama tak menulis..so thiz time i ade masa..banyak benda I nak cerita but I rasa thiz blog bukan tempat sesuai..oh ya..congrats to me sebab dah konvo..n congrats sebab dapat new job…as a lecturer..di sebuah universiti swasta tempatan..belum masanya untuk I bagitau dimana lagi..ok..n 1 december semuanya akan berubah…I have to say that my commitment getting more n more…n I takkan lupakan my dreams to be a big name as a fashion designer one day..n I kerja ni pun sambil2 menjadi designer..will see how dulu..kalau everything goes well..then ok lah….sebelum my kedai beroperasi dulu..i rasa I cari pengalaman dalam bidang pendidikan..wahh lecturer gitu..hahaha..nanti ade jugak student aku baca blog nih…huhuhuhuh tak kisah lah…

Ok..siapkan baju2 tempahan org yang boleh dikatankan belambak jugak ni…ermm planning..planning…ohh future bukan senang nak plan….err…kadang2 boleh fed up gak…apa aku tulis nih??? Hahhaha oh now 2.42am…n just now I got msg from some one…nak tau?? Ermmmm tak payah la I cakap dari sapa tapi msg tu cukup membuatkan I takde mood sampai sekarang…

Hai zery. I just want 2 say im sory. I banyak buat salah kat u. buat benda tanpa pkir perasaan u. im sory. I tau I jahat. I malas nak masam2 muka. Up to u sama ada u nak maafkan I atau pun tak.btw I memang suka *****. Dia baik.tapi nothing happen btwen me n ***** that night. I tau batas2 i. I still ade ***** time 2. I masih waras lagi. Pape pun im sory. Hope u hapy…..

From:+6 012 *******

****** ****

Ermmm I tengah drive masa tu..so..i think my bad mood dah sampai..my muka terus berubah..i don’t know y????

Ohh ya kepada pembaca2 sory la nak baca baca tak nak sudehh..huhuhuh

People like me..i mean seorang fashion designer juga mempunyai hati dan perasaan yer..huhuhu still kena makan..mandi..brhibur di ****** hahaha..so jangan ingat fashion designer ni org luar biasa..sama jer gan org lain..Cuma kerja tu jer yang dianggap glamor lah sangat..takde maknenyer..

Ok..tu hal msg..the I reply..takpe lahh tak yah tau..ermmm but stil..ahh ok whatever…

Ermmm hari ni I kemas rumah…kemas bilik sikit..online..cari inspiration 4 new design…ermmm….oh semalam was event 20 yang anggun.nanti I update pasal tu…I were there semalam kat ruums….hehehe..best sangat..ermmm ok la..ape2 jer I akan tulis kat blog ni..chiow….malas dahhh

one more thing.....IM IN LOVE WITH IMRAN AJMAIN....huhuhuhuh

Take care

Love ZERY ZAMRY

3 comments:

nota.kematian said...

be strong !
jangan sedih sedih.
walau pun saya lebih pada graphic design,
tapi semua designer sama, perlukan fresh idea.
jadi sekali sekali bagus juga kalau dapat lari seketika dari segala kesibukan dan pergi melihat alam hijau...

-aMaR- said...

mcm tau je dr saper..hehe..or maybe slh org kot..huhu..

Ben said...

jgn lah sedih zerry.... kalau sedih2 gi lah gym...i saw u tadi masa i kat dalam bodypump class...thru the glass door....