Monday, July 23, 2007

Press Conference @ rafles..

It was 16 july 2007..hehhee
the time for press conference fo PROJECT RUNWAY MALAYSIA...
for introducing the 15 finalist of PRM and also the models...
heheh sangat best....walaupun kejap sajork....

EnJoY THe PiC!!

anda mesti dah kenalkan finalis2 PRM....kalau tak kenal cepat pegi beli female mag baru..huhuhuh
pic yang atas terdiri daripada hatta dolmat, jezmine zaidan...dan eh ade finalist sesat..wartawan iaitu cik puan v aisyah daripada magazine..17...dan zery zamry tidak dilupakan...hehehe

ini merupakan aksi2 dimana designer kena tunggu belakang skrin..sebelum nama dipangil sorang2 untuk diperkenalkan kepada press..

sebelum pc..kami pun ape lagi..ke toilet dan touch up la...heheheh sempat la snap2 amek gamba...

yang tersendeng kat i tu ialah danny...dia ex student lim kok wing..i sangat baik dengan dia dari dalam prm sehinggalah menjadi kawan rapat kat luar..g clubbing sama2..heheheh

nanti jangan lupa lepas tengok prm..jumaat jumpa di lq...hehehhehehe



lepas pc ade jamuan makan2 ala2 party tuperware gitu....
hahahaha banyaknyer hatta dolmat makan?? fitri af..jangan main2 ARTIS ok!!!! pun reti menjahit ker?? jangan lupa tengok kaitan perut lipas dan design fitri nanti ataupun apron ataupun iron board...nak tau lebih lanjut..saksikan lah..PRM nanti....hehehhee

MUMTAZ...tak boleh cakap ape lah kalau dia makan banyak..ekekekekek

hatta gan mumtaz macam sedondon jerk kan??? boleh masuk kot????

sape tak kenal dia ni??? kalau tak kenal baik pegi bunuh diri..hahahha

Dato Bernard Chandran....our ketua juri untuk PRM....

candid..candid....kenapa akua jadi macam itu?? terkejut ka?? hahahah
yang baju merah tu la alex..we all panggil dia akua...atau iron lady..hahaha disebabkan ianya bersaiz macam jantan..hahahhaa


model2 4 PRM....

makanan yanga de masa tu...ermm boleh la tahan...hahahhaa sedap jugak...



me n hatta domat...

me n erina model fav we ols....love u!!


me n peter lam....our mentor PRM...


me n alex@wanita besi.....

thats all..ermmmmm banyal lagi finalis lain....tengok la kat blog PRM ye..nanti akan ade updated terbaru....

take care.....

ermm pas ni nak buat posting yang hatta suruh tu..sabar yek hatta..nak pikir dului apakah 6 weird thing about zery zamry....

love u guys.!!!!



2 comments:

Anonymous said...

MELETOP!
WISH YA ALL THE BEST GUYS!!!
PROUD OF U MR ZEWY

Ginger De La Loca said...

kakak! mek tasty kat rambut pink uols ittiew... anyway tahni lagi sekali sbb tercalon sbg finalist PRM. mek tak sabaq nak tunggu kakak beraksi di pentas! :-)