Tuesday, July 10, 2007

Mari Berjogging Bersama Zery Zamry..matilah!! huhu

huhuhu petang tadi lepas balik shoting dan dari klcc kami pergi berjogging..huhuh...
ermmm balik tukar baju terus ke tasik shah alam..

bersama kheme dan boy....ala2 rasa nak bersenam plak hari ni kan...

ekekeke ermm sambil cuci mata dan menghirup udara yang segar...segar ke?? segar kot..huhuhuh



kami pun sampai la ke TASIK TIMUR, TAMAN TASIK SHAH ALAM...

tak tau la plak shah alam ada tasik timur, tasik utara selatan barat sume..ade ker?? hahahha

tak penah tau....timur pun timur la...masa tu dah pukul 6.30 dah..tak la panas sangat...

cuaca sedang2 elok la...hehe

inilahboy dan kheme...2 org mak ayam yang mengikut zery zamry ke tasik shah alam..ekekekek



dan ini pula ....sape lagi?? aku la...hahahaha


feeling2 yoga katanyer.....hahahah best tau petang2 jalan2 sambil bersenam kat tasik...hehehe
selepas membuat ala2 satu pusiangan kami pun duduk kat macam jeti tu..ramai abg2 berlari-lari sakan uols...
heheheh sambil bersenam, minum air boleh?? hahahahhaha


kheme ala2 kepenatan setelah berjogging WALAUPUN hanya berjalan....huhuhuhu tak larat uols...jalan je la..janji bersenam...ala2 lari anak tu ade le..gegegeg


inilah antara pemandangan2 indah yang ade.....faham2 je la.. kat blakang boy tu...


sambil berlari tu, kami melakukan aksi2 senamam yang telah ditunjukkan kat board tu tau..ade macam2...sambil berjalan benti jap buat...buat ok..ni bukan aksi2 lakonan sahaja...huhuhuhuh

yang firts ni adalah TEKAN TUBI....tekan apa pun tak tau la tapi disini ade seorang model profesional untuk menunjukkan cara2nya...



ha macam ni la tekan tubi....ekekekekkee


yang ni plak MEMEGAS...bukan memeras tau...memegas sebut betul2..me-me-gas...
i pun tak tau la caranya tapi ala2 la kot seperti model kita buat ni...elkekekek


keles mak ayam memegas....heheheheheh ramai abg2 pandang uols masa ni....tapi model profesional kita kan pro..so ala2 buat bodo je la...WALAUPUN...tak tau betul ke tak..gegeggege


ini merupakan check point yang paling i suka ok....


iaitu REGANG GALAH...apa yang nak diregangkan pun i tak tau....tapi hasilnya model2 kita dapat bersukaria dia atas tiang itu uols...macam dalam club2 tu..ala kat la queen pun ade kan...hahahahhahaa


mula2 model pertama naik...ala2 nampak cam seronok....


heheh jangan marah.....best uols...ala2 post america next top model...hahahha



lagi satu pose baekk punya....huhuhuh

yang seterusnya adalah TANGGA TEGAK...apa yang tegak pun tak tau lah tapi ala2 tangga saja uols...

beginilah kot carnya..huhuhuh

next is LARI ALANG rentak seribu..ehhh takde lah..LARI ALANG je...

class kan model ni...org suruh lari dia pose maut....hahahhaa

yang seterusnya ialah ALANG IMBANGAN...

ala2 penari ballet gitu..huhuhuh gitu lah gamaknya caranya..

sambil berjalan punya jalan adalah sign board ni....uols kat tasik tak boleh berkelakuan sumbang tau!! ingat pesan MBSA tu....
lagi satu tak boleh menjaja ok.....sape dah siap cantek2 tu cannot at tasik ok....hahahahhaa
ala2 gamba sign tu duduk bawah payung menjual...hahahaha

setelah habis check point..ade lah arahan penghabisan katanya...dia suruh kita buat 3 kali seminggu..

dah lama2 buat 5 kali seminggu bermaksud hari2 jugak lah tu..haiyooo penat....

antara pemandanagn yang best2 kat tasik....kat sebelah dia masjid negari uols..cantek kan...

ade satu gazebo kat situ...ni time ala2 nak senja dah..sunset...

kami pun berlalu pergi untuk ke kereta yang telah dipark tidak jauh..heheheermm best la jogging.......huhuhuhsape nak join boleh jer.....msg me k...hehehehe area shah alam sahaja...ekekeke

bye take care...jangan lupa tengok updated my new colection 4 hari raya...tq..daaaaa

2 comments:

Khairulius said...

bestnye..dah lama x jogging..

Hafizal Ahmad said...

very nice. selalu lah bersenam untuk jaga kesihatan. lol.