Thursday, July 12, 2007

Hari yang membosankan...

Ermmm harini yang yang paling bosan..tak tau nak buat ape..tapi keje belambak...
so agak2 bosan tu ermmm kite pun kemas la bilek...
hehehe
bilek ah memang bersepah..so kite pun sapu2 sampah...angkat rug pegi kibas2 kat luar..cuci balang akuarium...hehe
dalam balang tu ade sekor udang galah...galah ye tak tau la..huhuhhu

ni pic kat my destop tempat i selalu online...penuh dengan business card org,,,dan aksesori2..hehehe baru teringat nak beli kotak cantek2...hehhe

tu la balang akurium tu yang tinggi tu...uhuuh pas tu atas meja ni ade pic frame pemberian org yang disayangi...biasa la ade gelas la tak bawak ke sinki lagi..huhuuhuh

kat tepi tu ade fail2 kertas2 tah apa kejadahnya pun tak tau..design2 lama..bawah ade magazine..ermm makanan ikan...balakang tu langsir organza hitam...hehehe

ni my kucing nama dia manis@kula... dia gah main gan jimmy..nama udang tu..ekekekekeke
selesai kemas2 bilek..dah pukul 5.30 petang....kite pun bersiap nak g swimming kat pusat akuatik selangor..ala sebelah tesco shah alam tu....

sorry hanya ade pic tempat2 je sebab pic kite disensored....hehehhehe tak nak tunjuk la malu..seksi sangat..ekekekekke
semalam mandi kat luar hari ni mandi kat dalam plak..kat dalam ni kedalaman dia sangat dalam ok...12 kaki kot...tak tercapai kaki ku...masuk rm3 je...

nampak tak kesan tapak kaki tu..heheh tu kite la...berjalan dari dalam pool..huhuhuhuhu

best tau swimming sambil cuci2 mata..heheheh

ermmmm skang ni kalau takde ape2 buat memang kite akan ke sini setiap hari dari kul 6 ptg hingga 8 malam....sape2 nak jumpe datang la..ekekeke tapi tak tau ikut mood kat dalam ke luar...kat luar open air...kat dalam berbumbung....huhuhuhuh....

daaaaaaaaa.....take care..

3 comments:

Anonymous said...

kem salam to ur cat n udang galah...btw i lyke the black organza curtain..

Khairulius said...

dah lama x swimming

Hafizal Ahmad said...

tu la, dah lama tak swimming jugak. best, boleh cuci2 mata. huhuu
zeery, you should put a chatter box on ur page.