Saturday, July 7, 2007

Happy Birthday Ardi Idewani..

Semalam..jumaat..ermmm we ols iaitu i dan kheme telah merancang sesuatu untuk my junior iaitu ardi...




ardi is my junior kat uitm..part 3 sama gan kheme...ni la rd..comelkan???
plan punya plan nak bawak dia g makan2..pas tu nak suprise kan gan birthday cake yang konon2nya i nak buat sendiri..hehehe
dah nak buat ni..sekali terbangun lambat la plak..hehehhe
so nak tak nak tak sempat nak buat kek dah...
kalau tak berangan la nak buat kek cokelat yang ade tabur mnms yang color ful tu nak tulis nama huruf RD atas kek tu..
mati la tak sempat...
huhuhuh sorry rd...hajat tak kesampaian..
nak tempah kat meriam patikunul pun dia kata dia busy..nak tak nak beli je kat sungai wang..hehehe
yang jadinya adalah..jeng jeng jeng...


ok la kan?? dari takde...hehehe

so we all pegi makan2 dulu sebelum pergi party betul2....bila larut malam..heheh

so we all pegi makan kat bb iaitu green loteus..kedai thailand..best giler..gan sedap..suasana dia pun best..kat situ we ols makan sekali gan project runway nyer contestant...alex, alwyn n danny...bersama joana, tom, awie n malik bersama isteri malik...

we ols i, syed, fahmi, boy n rd....

selesai makan kami berparty sehingga larut malam di $*&^*&$....dan sehingglah ada sesuatu yang mengejutkan dan suprise 2nd untuk rd....heheh sian dia..n selesai dalam pukul 6.30 pagi...then balik..singgah breakfast @ mcd...pas tu balik..

masing2 dah kepenatan...huhuhu it was experience to me n the gang...never been like that b4 @ ##^^&%^**^&*&^(*.....huhuhuhuhu

nasib baik..huhuhuhuhuh

Apa2pun...HAPPY BIRTHDAY sweet 21 ARDI....

LOVE U...zery zamry..fwens 4 ever..

1 comment:

rdewgie said...

thankx zery!!!!
thankx 4 everything!!!!
hehe...
thankx 4 d sweet moment semua la.....

xoxo,
rd idewani...