Thursday, February 18, 2010

R.I.P Alexander McQueen..


oh ya..hi guys!! last week was shocking when i get the news that McQueen telah mati membunuh diri..haiyo..sangat tragik yer..dengan mengantung diri dirumahnya sendiri..dan disedari oleh asisstant beliau..dan sudah tidak bernyawa...

so what u guys boleh rumuskan kehidupan as designer walaupun sudah berjaya??????
give me some answer...
designer juga adalah manusia biasa yang mempunyai hati dan perasaan...glamer ke popular ke itu tak menjamin kehidupan yang bahagia..tenteram....walaupun mcqueen dah buat baju gaga ke hape ke kan....theres might be some konflik..maybe love ke or friendship maybe...and another news is beliau membunuh diri seminggu selepas mak nya meninggal dunia...hurmm...so sad kan..maybe he realy close ti his mother..we never know..so may he RIP...

so sementelah bercerita pasal McQueen...oh di bunuh diri sehari sebelum london fashion week yer..saja kot nak buat2 gimik...and for the new collection rtw 2010..not bad..cantik..very texture look n very colorfull..nice...macam campuran-campuran binatang..hehe ada cam ular, harimau..ikan..very the fauna-fauna...





salah satu yg meletop tentang mcqueen ialah kasut-kasutnya...lihat saja..
ok lah..

HAPPY CHINESE NEW YEAR..& HAPPY HOLIDAY...

take care...

love ZERY ZAMRY

4 comments:

didi said...

mmg tragik...zery, view my page and belilah my phyton letak kat butik you huhuhu...exotic ke

zeryzamry said...

oyoooo takuttt

farid said...

sehari before london fashion week?
sentap nye..

Anonymous said...

i igikan bila dah capai impian as designer tu dah cukup bahagia rupe2nyer..................