Wednesday, February 10, 2010

valentines promo..


ohhh hurmm happy valantines day..coming soon...
mesti ramai yang celebrate love kan..nak kawin ke or tunang on v day....oh sapa tak nak..
besttt nyer org ada kapel ada suami..ada isteri..hehehehe

so since bulan february ni ala2 bulan cinta gitu...
i do thiz promo..sapa-sapa yang menempah baju wedding or nikah or reception di bulan february ni...saya akan memberikan tempahan baju melayu lelaki secara percuma!! heeh dah macam promo apa aku cakap..so basicaly baju nikah perumpuan ker..baju reception ker..baju melayu tradional yer..kain beli sendiri or i punya..n jahitnyer free..lol...hehe promo kahwin ni..

oh ya sekarang ni ramai sangat yang nak menempah last minute..i pun tatau kenapa..ada nak kawin bilan 3 la bulan 4 sekarang baru nak tempah kan..maybe org -org diluar sana mengambil remeh kot hal2 baju perkahwinan ni...ok la...thats all...

happy V day!!! happy alwyas!!



love ZERY ZAMRY

8 comments:

Vee Violet said...

terus rasa nak nikah sebab ade promo dari zery zamry.. hihihi...
joking...
=)

BadRina said...

Zery Zamry .. i really love your collection .. and your candor in this industry really awe me .. and will bring u really far ! :) All da best and keep up that good attitude !

Syana said...

Zery..hw much are you charging for a wedding gown eh?Average laa.It wud b really nice kalau kahwin nnt pakai designer mcm u.Nak kumpul dwit ni!:P

zeryzamry said...

hi syana

average dalam 3k onwards la..

Syana said...

Thanks Zery! Very,very affordable :) I hope when the time comes that I get married, I'll wear your label. I'll be very proud on my big day!

zeryzamry said...

tq syana..

NahWaL said...

zery, are u online?can u add me at nurun_nawal@yahoo.com

need to ask u a few q's. actually a lot of q's. thank u very much dear! Love ur work!

Nurul Sham said...

salam,

sangat berminat ngn ur collecetion here. was thinking to do my engagement outfit with u.but have no idea how much will it costs me. maybe u can give me some rough quote?..fyi, since it only for engagement so it will be just a simple baju kurung moden i guess.