Monday, May 18, 2009

New life ..New responsible...

hi guys...
dah lama i tak update blog ni..been busy with my life..meeting lots of people...
ada yang ok ada yang tak ok...its been tough 4 me..4 my new life..n 4 my new resposible to my life...
banyak perkara yang terjadi dalam beberapa bulan ini...ada yang gembira dan ada yang sedih..biasalah thiz what we called life...n
n the best thing i get my dream come true..with opening my 1st boutique in shah alam..yang mana i telah mengimpikan setelah sekian lama...alhamdulillah akhirnya tercapai jugak dena bantuan pelbagai pihak, my family, kawan-kawan yang banyak membantu untuk set upkan thiz boutique...
hari ni genap 2 bulan my boutique is running on...19 mei....alhamdulilah semua berjalan dengan dengan lancar...dengan show ffkl..abp..sedikit busy jugalah...
sape-sape yang tak miss baca my blog..dulu-dulu i suka posting apa yang i rasa dan apa yang i fikir..maksudnya pembaca semua boleh menyelami apa yang i rasa dan i fikir...
tapi setelah busy dengan kerja da sebagainya..i tak sempat nak share apa yang selalu i fikir..sebabnya....i tak sempat nak fikir apa2 melainkan KERJA...da masa yang terluang digunakan untuk rest dan berjalan2 dan membuat kerja2 yang patut..huhuhuhuhuh
ok i need to sleep rite now...mulai esok i akan update blog ni hari2..huhuhuhu tak janji la..huhu takut nanti tak tertunai..huhuhu ok la..
take care
love ZERY ZAMRY

2 comments:

Muhammad said...

salam

huik..tak pa zery
just rileks

just ambik masa pun tak pa.
blog tak semstinya kene update selalu.
yang penting..u enjoy dengan apa yg u nak n mahukan.

ok

:)

mike radcliffe said...

finally abg update gak blog nih,,
kalu tak lame tak ber update..
by the way congrate la yer ulang tahun butik..
moge rezki melimpah ruah..
keje2 gak kesihatan jg nanti demam plak mcm arituh...