Tuesday, May 19, 2009

Haaaaa korunk sukakan???

haaa korunk suka kan i update blog??
WALAUUU..tak tau nak tulis ape..
ok i nak sendiri uols para pembaca blog ni yang bagi komen tentang ape yang i nak tuliskan...
n i rasa for upcoming punya posting i akan more focus on wedding..ape2 uols nak tau pasal wedding sila la tanya kat komen yer....so silalah komen..pasal baju n all...
n sekarang ni tempahan 4 raya masih dibuka so datang la butik i can give uols special price..heheh but call me first b4 datang takut i takde..ok..
daaaa take care
love ZERY ZAMRY

1 comment:

Muhammad said...

why nope u menulis bout di sebalik tabir..dunia designer.

:)

then buleh gak ajar pada mereka kat luar tu . Apa itu " Pereka Fesyen" , yang sebenarnya

:)