Sunday, August 24, 2008

Royals & Arts..


Ohh beta baru balik kerumah setelah mengadapa puteri-puteri diraja dan selepas itew beta terus having fun bersama rakan2..dan pergi makan dan terus balik..sekarang di rumah..dan beta ingin merehatkan diri beta…ermmmm beta sangat penat skang…

Nanti beta reveal kan apa yang terjadi di one world hotel sebentar tadi..malam gala royals n arts…k beta nak tido..nite….
-----------------------------------------------------------------------------------------

ok beta letak pic je la dulu memandangkan beta sedikit busy juga hendak menulis panjang2...feeling kan beta lepas event royals & arts ni dekat one worl hotel..one utama..beta terus bahasakan diri beta..huhuhuhuhu


pic beta bersama cucunda sultan perlis..Tengku Sharifah Khatreena..beta buat baju untuk dia la..

beta di red carpet..

di dalam ballroom..beta duduk bersama designer lain..kelihatan..nik bersama pembantu beliau.kheme..

beta tak cerita lagi kan?? event ni disponser oleh JAKEL...semua kain2 yang digunakan oleh designer sume sponser by jakel..dan inilah org2 kuat JAKEL..

ok la beta nak beradu dulu..sebab dah pukul 6 pagi..tido kejap n then beta ade hal..daaa

love ZERY ZAMRY

1 comment:

Megat Eusofe said...

sure dapat royal patronage after this
:P

gud luck k