Thursday, August 28, 2008

bored..

im totaly bored..right now..i dont know what to do..so daripada beta bercerita pasal benda yang boleh melemahkan hati beta baik beta menulis benda2 yang beta suka..
ok today is friday 29 ogos..ermm 2 days before the ramadhan..ermm n nak merdeka dah on 31 ogos..ermm thats mean i only have 2 days to keluar2 n have vun..huhuhuhuhuh
so tonight maybe im going to market place..sape yang tau tau la..oh ya haapy belated birthday to my fwen..Velicous vass n rafie ezwan...dah lepas dah..tapi birthday v baru sambut semalam sebab ezan just arrive from slovakia kelmarin. ermm beta banyak juga browse blog2 orh lain dan antara kandungan2nya ilah wish list item..ermm yeah dah lama beta rasa beta tak reward my self..n shopping...i mean shoping sampai muntah..huhuhu..selalu setakat beli selai 2 helai tu kadang2 gak lah..but im thinking that the money should go the things that realy important dulu lah..tak nak membazir..tahan..n tahan....waaaaaaaaaaaaaaaa..
so my wish list...buat masa ni??? is MONEY...anything is about money...takde duit takde la cerita2 tersurat dan tersirat..huhuhuhu....arghh sakit perut plak...beta baru pas makan cekodok ikan bilis di malam2 buta ni..ala yang dalam paket adabi punya tu..huhuhu
sooo...tak sabar nak tunggu malam esok..hehehe ok la need to go to the toilet...waa sakit perut..byeeeee

3 comments:

Megat Eusofe said...

zery

wah,berbeta2 pula kamu ya

so me nak kene sembagh hormat la nie ??
ahaks



:)

wahhhh..sama la kita
cekodok fan
:)

mOhD^.^rAz said...

Selamat berpuasa

Jangan sedih2 k :)

Anonymous said...

bacon tu bukan haram dimakan kewr??
sbb I punya aunt pergi US and kasi tau i yang bacon tu daging khinzir..
i donno la whether it is pig or not..