Monday, July 28, 2008

My life will go on...as usual..


....Bila memulakan blog je..mesti sorry guys...sebab lama tak update blog ni kan..aik dah kenapa pic dynas dengan baju i tu...sabar yek baca la sampai bawah..huhuhuhuh
realy busy sebab nak siapkan baju customer..lagi nak anugerah stail eh 6 ogos ni..ermm

n so hidup macam tak menentu thiz 2 3 weeks...kesana kesini..banyak benda yang nak dipikirkan..uhh peninnnn..i do read beberapa new blog that give me inpiration to be like themm....cool people..cool personality..n best la kadang2 kita baca tentang kehidupan org lain...n the kita rasa kehidupan kita sendiri cam bosan...tatau la org lain yang baca my blogkan?? tapi bila kita baca blog org lain kita rasa exited..tatau kenapa...then still berangan..kalau jadi cam dia kan best..n maybe thiz blog i will terus melihatnya dari semasa ke semasa...nak tau blog apa?? takpelah..maybe nanti i letakkan url dia....


this a guy blog..then he manage his live so nampak cam best..tatau la..but dari segi kerjaya..n all nampak very berjaya la...hahaha..yeah we still get inspired by others kan..even kita sampai tahap mana pun..i like to baca tentang kehidupan org lain..i mean kita try pakai kasut org tu n try to be them....just from reading n baca blog org tu kan....soooo rasa teruja yang amat..


ok berbalik about my blog...i pun tatau ada org baca ke tak?? coz we dont know or people just bukak n tengok2 n close again...macam i cakap kat megat uesof..hahahha...banyak benda yang tak berupdate...from now days..many goods thig n bad thing maybe will hapend...i dont know...just try to be relax n calm... just laluinya dengan penuh rasa kenikmatan ...life must go on..try to be good...enjoy the life...ada masalah tu cuba selesaikan....

oh i got this quote from my inpired blog....


Every day is a new opportunity. You can build on yesterday's success or put its failures behind and start over again. That's the way life is, with a new game every day, and that's the way baseball is


oh ya..im dieting again..haha tak makan nasi..n try to go to gym balik..every day..insyaallah....sebab rasa diri dah terlampau-lampau tembam sangat...hahaha...so maybe a few days..maybe busy jugak..with working n all...n insyaallah M-IFW tahun ni i akan join..doa2kan lah dengan new colection...Malaysia International Fashion Week..akan diadakan pada november...end of november..dan my show akan dijangkakan pada 26 november.....maybe...will see jika tuhan izinkan..n untuk ANUGERAH PEREKA POPULAR.....jika anda rasa anda suka baju dynas..n penggemar ZERY ZAMRY...anda boleh undi...saya tidak memaksa..sebab undi mengundi ni memerlukan pergobanan seseorang tu dengan iklas...so sapa yang rasa sayang kredit tu its ok..saya faham...so disini ada dikepilkan beberapa pic baju dynas...sape2 nak undi boleh layari.....terima kasih....




take care..bye..
love ZERY ZAMRY

3 comments:

Megat Eusofe said...

huik
yeap..ada la orang baca zery.
couse kita akan selalu dapat insipirasi ( huik , betul ker aku eja nie ?? ).

bila kita orang berjaya
kita x-perlu dengki
but from apa yg dia tulis n paparkan
kita boleh buat contoh

like u
me sometimes teruja with your life
kita sebaya
jalan hidup berbeza
but kita still ada dalam bidang yang sama

kita sama2 suka kaler
suka keindahan
mungkin medium itu berbeza

tapi kita kan anak2 revolusi

( wah dah macam text menteri plak )

okies apa2 pun bukan update jerk penting
sebagai kawan.....


u more then sebuah blog , zery

u magic !!!!

AZFAR: the blog!! ketum...? said...

zery....
bila nak pulang dummy i ni.....
asal senyap jerk.....
nak pakai lagi lama at list ckp lahhhh......
haiyerrrrr.,.....
kita bermusuhan ker......????
hishhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mOhD^.^rAz said...

Jangan lupa panggil kalau ada runway t ek :)