Wednesday, December 2, 2009

NO title..


kalau nak ikutkan memang malas nak update blog ni..tapi hehe kalau update best jugak..haha apa aku cakap ni..
dan bila tatau nak update apa?? dan apa yang aku nak tulis??

so apa kata para readers blog ni..komen la..apa yang uols nak tau..so supaya i boleh tulis..pasal apa-apa sahaja..

sebenarnya banyak yang boleh diceritakan ataupun nak mengulas..tapi tulah dia bila nak menulis jer sume idea terpadam..tapi bila berfikir sorang-sorang..banyak plak idea..pas tu lupa balik..haiya..

dan sebenarnya blog ni dulu terdiri daripada luahan-luahan hati i yang lepas-lepas..sejak dari i study lagi..sapa yang baca dari mula-mula mesti perasan kan?? so sekarang ni blog ni dah macam fashion blog..sebab i tak lagi atau jarang menulis pasal kehidupan seharian, masalah-masalah peribadi atau apa sahaja kedalam blog ni..


apa yang buat aku gembira?? hurmm oh dah desember yay its my beday around the corner!!
31 december!! so jangan lupa!!

teringat dulu selalu i tulis dalam blog ni apa yang i nak..apa yang i idamkan..hehe
my wish list..haaaa miss that..hehhehe
sebenarnya banyak yang i ceritakan tapi maybe terbatas dengan perkara-perkara tertentu..pengalaman demi pengalaman..hari demi hari..banyak yang memantangkan diri i..rekaan i, kerja i..dan semualah..hehe
dan juga banyak lagi yang perlu i pelajari..terima kasih yang tak terhingga kepada penggemar ZERY ZAMRY..penyokong ZERY ZAMRY..dan semua yang hadir dalam hidup ZERY ZAMRY..dan yang mempercayai hasil kerja ZERY ZAMRY..sangat saya hargai..
dan untuk itu..ZERY ZAMRY akan terus mengeluarkan rekaan-rekaan yang saya rasa anda sendiri mahukan..terutama dalam mereka pakaian wedding melayu kontemporari..gabungan barat dan timur..tanpa mengenepikan budaya dan adat kita sebagai seorang melayu yang masih mengekalkan itu semua...insyaallah..


love ZERY ZAMRY

5 comments:

Anonymous said...

u know what? secara tak sengaja i tebaca your blog, and i ter'stick' jap dpn pc utk baca blog u.4 ur info, i spent 2 days lunch hour (yesterday n today) utk baca blog u start from 2007 and just finished dec 2009 punye entry lunch tadi..
my comment is mula2 baca memang best..macam baca novel remaja..heheh (eventho i'm remaja no more :D )but bila lama2 baca, it seems that u dah tak macam interested utk update ur blog..a lil bit keciwa jugalah..senang cakap, your recent entry ni dah tak bestlah nok..huhu...tak salah pun klu u nak bekeluh kesah dlm blog ni..suka mak baca..hehe..pasal fesyen pun, macam kureng je dah ulasan u..next2 time, tulislah yang best2 lagi ye.

zeryzamry said...

Haaaa ada jugak org baca my blog neh. It seem like bukan
I takmo update banyak2..banyak nak updte mungkin time I dulu masa study
Memang banyak masa. Now dah berbusiness ni memang masa
Terluang tu kurang sangat. But ok I try my best la. Hehe tq 4 the
Comment. Maybe jugak dulu I tak dikenali so I bleh tulis apa saja.
Kalau I tulis merepek nanti kontroversi plak! Hahahaha

dilaOHdila said...

jangan malas2 zery:-)
pikirkan yang Indah2
mesti banyak Idea datang nanti
VOGUE OGUE...layan jek kay

edzlin007 said...

saya start baca blog zery bila terjumpa pic baju yg erra fazira pakai. then sampai skrg jd pembaca setia.
hmm, kalo beri tips berfesyen ke...or something like fashion police? :p apa yg ditulis pun saya baca je, dah jd tabiat :D

ek!n said...

yeah, a bit agreed with anonymous.

before i was a silent reader kat blog ni. first suka baca blog ni bila you ada bagi tips untuk bakal2 pengantin.

menarik sangat! pada saya sebab tak ramai orang yang 'ada-ada' kat malaysia ni sebenarnya. ramai yg terdiri dlm kalangan org2 sederhana.

untuk bakal2 pengantin (mcm saya ni... satu hati nanti la kan :p) mesti nk something yang special.
kawen kan sekali (hopefully) seumur hidup kan..
so tips and beza harga designer and mak andam tu memang topic yang menarik. utk org mcm saya yg still student ni, insyaallah.. adalah masa nak kumpul duit sikit2.. kalau ada rezeki.. boleh pakai designer untuk kawen nnt. =)

anyway, its best kalau you buat pendekatan designer dengan org2 biasa tentang dunia fashion. tentang bridal package. everything will be interesting if it comes from the hand of designer. its like a magic. that is why, you were called a designer. not everyone can design.
okey da banyak sangat membebel kat sini. ntah pape tah. haha..

anyway, gud luck!