Monday, July 20, 2009

TOP 5 SHAH ALAM DESIGNERS..

hi guys...ermm banyaknyer yang i nak ceritakan kat blog ni..kalau tak ada depan pc..macam-macam rasa nak tulis..tapi bila dah start menulis..aik idea ni macam tak nak keluar plak..huhuhuh

ok entry kali ni saja je nak cerita pasal pengharaan yang diberikan oleh MAYA SILK HOUSE...yang baru saja membuka cawangan baru or lebih tepat berpindah ke tempat baru di shah alam..iaitu di sec 9..3 tingkat yer kedai baru grand..hehee so nak dijadikan serita kedai maya ni hanyalah belakang my butik jer...

tq kepada MAYA SILK HOUSE yang telah memberi penghargaan kepada saya sebagai TOP 5 fashion designer di shah alam...anta anya ialah saya ZERY ZAMRY, CITRA, JEDAN, SHAHIR NURDIN dan CHANTEQ.

so sempena itu saya buat fashion show menampilkan 10 rekaan baru lebih kepada konsep wedding..all white..dan terima kasih juga kepada KU YAH yang datang sebagai VVIP pada hari tersebut...

antara rekaan i yang dipertontonkan di majlis itu...

top 5 shah alam designers..its me baju kotak2 itu..again...OMG i sangat tak perasan bila ada event i suka pakai baju tu!! hhhahaa its my fav kemeja yang fit me well n selesa..hahaha

with KU YAH , DEEPA & KAYSHA from MAYA...

bye n take care....

love
ZERY ZAMRY

2 comments:

akuzle said...

zery dearie,

i really love ur creation... hope can wear it 1 day... aminn!!

p/s: bole ker buat dress glam utk mak org yg body besar neh? bertudung plaks tuh...eehheheh

azura said...

yup really like ur design...cantek2 ok... hopefully i can go to ur shop one day....
koleksi hari raya ada wat lagi ke??