Thursday, July 16, 2009

Elyana in Zery Zamry's

ok..next entry..pasal ELYANA juagk..sebab macam ade mood2 lagu kalis rindu gitew...haha
sebab i pun tak penah kaji apa dan dimana elyana telah memakai rekaan i..so kali kini i nak listkan..mungkin ada yang tertinggal..nanti i tengok balik k..

so kalau nak diceritakan i mengenali elyana sejak 2005 kalau tak silap i...dan rekaan pertama ialah aim yang ke 13...dalam tahun 2005 atau 2006 tak pasti....masa tu elyana buat show n for red carpet....

korek2 balik file lama..haaa muncullah..baju ni my black pink pola dot collection..baju atas ni untuk show....

dan baju ini semasa red carpet....dan waktu ini huhuh elyana sangat kecil molek gitewwwww..huhu saiz 8 jer...

dan baju selepas itu..ermm maybe i tak ikut turutan...baju anugerah era...bertemakan denim dan kulit..so terhasillah rekaan high wasted dress denim dipadankan dengan singlet...tetap pinkish...

ohhh yang ni aim tahun lepas kot...greek goddes..silver draping dress...

ajl 2 tahun lepas..lagu tak tercapai akalmu...gothick rockstar..


ni semasa i was nominated 10 best wedding designer..so i bawak nana memperagakan baju i semasa lauchingnya di great eastern mall..ampang..

lagi pic weeding dress..


ni shotting for some mag... glam rock jugak..

barbie doll look....

me n nana..

ni plak masa launching album Jadi Diriku @ Planet Hollywood..

APM @ KLCC...last year..

Glam black gold sequin dress..

yang ni yang latest sebelum bertunang hari tu..AJL lagu Kalis Rindu @ Bukit Jalil...

konsep-konsep doll jugak...with pinkish2 roses..

ohh ni plak masa MIFA launching..red carpet n nana jadi my muse..

gold long dress..

itu sahaja rasanya..nanti kalau ade yang tertinggal i akan update lagi k..
hehehe so have fun!!

bye take care..

love ZERY ZAMRY

2 comments:

aMyErInAiMiE said...

most of d pic die i mmg dh simpan in laptop.:D

love all d baju.so seswai ngn pinkish gurl like me.hehe

Hatta Dolmat said...

cool~ the hot in my mind~ apm gold black dress...