Sunday, January 20, 2008

PREVIEW...My Wedding collection..

ok..hai there..tq kepada semua yang sudi membaca blog nih..hehe datang la selalu kalau ada new update..
ok ramai sangat yang tanya..nak sangat tengok my wedding colection..i cakap sabar..hehe dalam proses pun..sume in progres..
but hari tu dah shoting..i just bagi la preview satu baju k..hehehe
yang ni shoting dengan majalah pengantin by karangkraf...

gisele nama model ni mat saleh dia brazilian..from faces model..heyhe dimake up oleh amy jantz...

here we are..hehehe satu ni je i tunjuk dulu..nak tengok lebeh2 suprise..
kali ni punya design not very tipikal malay punya..more like dress la..wedding yang not tipikal white..but mix with color2 yang berani...but white n tipikal baju kurung kebaya pun ada dont worry...n ramai jugak yang tanay..if bertudung?? ok ada jugak nanti i buat colection 4 perumpuan bertudung jugak macam baju aka nikah...bersanding n so on..hehe ok dont worry.....


apa yang abg cameraman tu cakap..hehehehe itew sahaja...ciow cin cow...huhuhu

take care..bye.

love ZERY ZAMRY

1 comment:

vbrawks said...

good luck!