Wednesday, October 17, 2007

A new member in the family...

today was hari raya ke 5....n i was seperti biasa tido lambat n bangun pun ala2 lambat2 gak la..thiz morning my mum kejut...ohh we got a new baby...that was my sis punya anak..it was a baby gurl....pagi pukul 7 dia lahir....then my mum sume kuar tingal i sorang2 kat umah sampai petang..tak boleh bergerak kemana sebab keta i tak siap lagi....

then petang they all sume bawak balik the new member of the family...baby gurl...her name is FAZAYRA NATASHA...mak dia kasi la..then kalau i yanga kasi i akan letak nama fav i maybe ZARA QASEH KEMBOJA.....or ZARA BUNGA RINDU...thats my choice nama dia....

tak kisah la..but i will call her ZARA....


FAZAYRA NATASHA....

kecik sangat ok..huhuhuh takutt..

my mum pegang cucu ke 6..hahah 1 cucu aizad..lagi 4 anak manis...ni yang ke 6..hahahaha

tengah tido...huhuh

so itulah...erm anak my sis..nenek jugak kena jaga..hahaha biasa la..maybe 1 day i will take anak angkat jugak n the name yang i simpan tadi..i akan bagi nama..ZARA QASEH KEMBOJA... OH YA...lupa uols tak tengok lagi anak manis kan..nanti i letak la..heheeh dah 2 minggu dah..besar sikit.baru boleh jalan...hehehe

bye..TAKE CARE!!

love ZERY ZAMRY

4 comments:

wénkt said...

huh?
dh comment ke tak tadi erk?

i cakap ur mum nak tgk cucu hasil dari zery lak

fiebie said...

zara qaseh kemboja macam nama kedai/ restoren jual kueh kemboja je

HunsBuns said...

selamat hari raya! tak sempat tempah baju from you. will do next year sbb raya melbourne kot hihi\\\

Aleeya said...

selamat ari raya zery...comelnya zara...