Friday, October 21, 2011

Masterchef Malaysia!

hii semua!!! hehe lama tak update blog!! rindu sangat tapi been busy dengan macam-macam hal..hehe dan antaranya ialah kat bawah ni..
Masterchef Malaysia!! yeahh korunk sume tak caya?? jangan ingat i tak boleh masak yer..im a good cook actualy..hehe. so im one of the top 40 dalam masterchef malaysia..hehehe

so jangan lupa menonton dan sokong saya mulai esok 22 oct 9 malam di astro ria!! hehe

dan sambil t i upload pic wedding my customer ni..sebab i sukaa baju yg i buat ni..hehe sweet tapi bold. red and black..selamatpengantin baru haana & syed..

dan untuk tempahan bulan dec dan keatas masih diterima untk baju tunang, nikah and reception..just contact me 017-6519056..

daaaa



take care

love ZERY ZAMRY

3 comments:

Fazreen Misbae said...

zery guna material ape ye??nmpk mcm stretch jer..

owh, btw..good luck utk masterchef M'sia tu..tak sangka u masuk... :)

akuzle said...

Apernyer tak cayer. dh awk slalu dok haplod kt fb tuh gegambo mskan awk. taniah yea! akak sentiasa sokong Zery Zamry even x pnh jd kastemer (wishlist) awk n Astro pom. Chaiyok2, ZZ!!

akuzle said...

sungguh berani kaler ini spt org yg membuatnyer...