Friday, November 26, 2010

Elyana wedding..English vintage..

hi sume...
ni baru ada masa nak update blog sikit...
untuk tatapan pembaca sume..sorry la lama tak update sgt busy..lepas masif..mifw..lepas tu elyana wedding pas tu ffkl..ok

ni pic baju yang i buat untuk elyana...jom2 sapa nak tempah baju kahwin jangan segan call,sms,fb, twitter, email , bbm sume ada..hahaha

ok layan je la pic2 ni k..daaaa

thanks kepada elyana & khairul yang memberi kepercayaan untuk pakai my design di hari bahagia mereka..










7 comments:

fatin nurul said...

the baju made for elyana was fantastic! x jemu memandang! congrats bro! U r very talented!

nurs said...

baju u utk elyan sangat gorgeous!!!!!

Marya Hana . said...

baju pengantin elyana mmg superb! :)

Anonymous said...

seriously i really like ur design..it looks so gorgeous!!
may i know how can i get all ur materials/fabric?i luv elyana's 'kuning champage' color so much!!!:)

from: LaLa=)

malaysian hijab blog said...

cantiknya baju elyana,i like the lower part

Anonymous said...

Zery....u sgt telented.idea mmg best sgt.....i suke sgt ur design utk elyana wedd. Fantastic,Gorgeous, Superb.....supernova hbisss.

Anonymous said...

Cantik sgt zery...U're really talented! Alhamdulillah....berape ye kalau nak tempah untuk baju kahwin mcm elyana tue? =)