Sunday, October 17, 2010

bandung-jakarta

Hi guys..
long time no see...hehehe
actualy banyak sangat nak cerita kat blog..tapi alahai malas benor nak menulis nyer...
hehe

nanti tak update takde plak org nak baca blog ni kan...dah berhabuk la ape la sume org cakap..
last week i went to bandung n jakarta..
g jalan2..beli kain n jalan2..makan2..haha
kalau nak tau my body dah naik balik..haha tak diet..makan n makan..tak pegi gym..MALAS...haha

i pegi gan adly, dek wan, ida and her bf at jakarta..but i pegi bandung dulu that morning flight kl-bandung..beli2 kain kat pasar baru bandung..then petang take taxi to jakarta...meet adly n friends..n that nite meet my old fwen yg dulu keje kat malaysia..ucok..dia org jakarta..jalan-jalan with his fwen didi...

at margot hotel..jalan jaksa jakarta...

thiz pic taken by adly..hahaha at tanah abg jakarta..dah puas shopping so tersangatlah penat dan sakit kaki..that was jalan only 2 level at tanah abg..kalau nak pegi sume level memang mati laaa..kena 2 hari baru habis jalan...my fone batery flat n cannot bbm yg lain..im alone n tunggu kat main entrance sampai tertido sebab penat sangat..hahaha

monas tower jakarta..

me , adly n ida..

azabbbb panas jakarta!!

but im loving the food..nasi padang garuda...jalan2 kat kemang..tanah abg...sarinah mall...oh lala cafe n the most stadium or kampus..huhuh

thanks to didi sebab bawak kiteorg jalan2 kat jakarta...but tak sempat jalan semua..sebab rushing n no time..hehe next time pasti ke jakarta lagi..

daaa take care

love ZERY ZAMRY

2 comments:

Muhammad said...

wah
zery...u dapat naik ke monas.
semalam pergi..me tak dapat naik lohh.
sebab sudah lewat.

yups...bandung n jakarta mmg makan sedap.suka sekali sama nasi gunduk n air tea panas kat sini.

yay...body pun.naik berapa kilo dah nieh.

Bieyhanny said...

adorable la you ni!!!!!kalau lah i boleh jadi cam you boleh design baju ke apa ke kan best nak gak ada brand sendiri..Bieyhanny...dari dulu lg ada cita2 nak jd cam you all tapi tu la hajat tak sampai lagi!!!!