Friday, January 9, 2009

31 DEC....my birthday!!!

yay sorry guys sebab lama tak update thiz blog..been busy with my new butik n kerja lagi..
last 31 dec is my besday..tq to all yang wish here, at facebook, myspace or tru sms..tq so much i realy apriciated it...tq...

so nak jadikan cerita last saturday dah 4 hb...ada suprise party 4 me at market place..
i tak tau ape pun..memang serius tak tau..so suprise..thanks to hatta n fie..hehehe tq..

nilah dia hatta n fie...yang handle kan suprise party ni..berjaya yer..hahah me3mang suprise giler..i tot it just a normal party..dan dan tu terkejut..hehehehe thanks hatta n fie...love u guys..

thanks jugak kepada sume yang hadir...n 4 all the wishes i dapat!! tq... meriah kan.. hehehe

muka2 terkejut nak tiup lilin hehehe


ni lah kek secret recipe..hehehe manggo kek yang sedap..dan ade bunga2..dan tulis zery love pink..hahahahha

pandangan atas kek..kek habis licin..hehehe


after party nya di pelita klcc..hehehe so after nak balik ap lagi family potrait la..hehehe atas kete pun jadi la..hatta tu feeling supermodel la tuh..hahahha

al kisah nya after party kat pelita..haha main2 lesek krim kek..uwaaaa habis satu muka gan rambut gan baju..but it was fun!!! hahaha hatta pun kena!!

menggila..ehhehehehe


its was so fun..memang best party ever in my life..tak penah pun ada suprise party..ni mt 1st time..hehehe tq hatta n fie!!! hahaha

take care

love
ZERY ZAMRY

5 comments:

red_scarlet said...

happy belated besday zery...hehe

wénkt said...

happy bday zery!!!

Nad Eusoff said...

hepy belated bday bro

Hatta Dolmat said...

wah so many thanks .... hiks.. ur almost welcome gurl...

* Alma * said...

happy belated bday..u so lucky!!
;)