Wednesday, June 11, 2008

Hatta Dolmat ingat u cantek????

huh....best tak tajuk kat atas tu??? hahhaa
huh semalam ermm kisahnya pagi semalam...sape tak kenal hatta dolmat...ermm kontroversi ni...panas...
oo dalam blog hatta kata kami bergaduh??
kalau hatta dah tulis dulu..ermm i kena la bagi pandangan belah i..
yes betul kami bergaduh besar semalam..dah la kurus si hatta ni ada hati nak gaduh gan aku..
hahahaha puas tarik2 rambut dia padan muka...sian dia..huhuhuh huh penat gaduh gan hatta..puas i koyak2 skirt dia...kurang ajar pijak bra i berswarozki itew!!!!!
so i pun tak nak mengulas panjang lagi mengenai ni...biarlah menjadi kontroversi sehingga kami berdua ingin mengulas lanjut mengenainya...
sekian terima kasih..tunggu kami buat press conference...
heh HATTA DOLMAT..ingat ko cantek?????
hahahahahaha
bye take care
love ZERY ZAMRY

3 comments:

peminat korang ber2 said...

gaduh olok2 jekan ? kan ? kan ? tu siap ckp 'bye take care' lagi tu? tak kan dah gaduh soh take care? gimik jekan? kan? kannnnn?????

wénkt said...

secantik cantik hatta
cantik lagi zery

tapi i pun tak nak mengalah
i pun cantik gak

fisha said...

hahahaha sya sokong kau org.... secantik cantik u all...cantik lagi kami org.....
jgn la marah ye...gurau je...