Sunday, February 10, 2008

AJL...

oh ya sebelum ni was AJL...takde apa2 yang menarik pun...melainkan sesuatu yang sangat menarik perhatian i malam itew...di karpet ungu AJL..dan didalam stadium malam itew....iaitu ROSMA af......
I pun tak tau apa motif dia...but pandangan i as fashion designer..it was worsed dress yang i penah tengok artis pakai pegi award show.......ermmm mungkin ada motif lain i tak tau la kan...
but maybe dia nak feeling2 enchanted kot..maybe atau ada org sponser kena pakai jugak..atau manager dia yang suka baju tu suruh dia pakai..i tak tau lan...itu baru baju..tak masuk lagi bab rambut?? alahai cik rosma...nak kemana macamtu....ishh..tak tau nak cakap ape...itu hak masing2..tapi as fashion designer..i juga nak bagi komen tu jer..untuk kabaikan masa hadapan dan pengajaran kepada org lain....heheheeh JANGAN pakai macamtu lagi...if nak make sure it well done n its couture....adoi..jangan la pegi sewa butik pengantin mana tah....


n to rosma kalau terbaca ni...kalau takde sponser sangat bagitau la i...i rela la bagi baju2 i yang ada daripada sakit mata......ok..minta maaf kalau apa2 yang i cakap ni menyinggung perasaan setengah2 pihak..huhuh
daaaaa...


4 comments:

chujie said...

ya betolllll...i'm on your side..macam fesyen ala2 early 80's gitu..hehehe

riena said...

this is very funny dress...dgn bangganya bagi kenyataan dlm Melodi..

zerdy said...

omg zery, eventhough i bkn fashion designer, i pun rasa dress tu tah hape2 & tak kena ngan majlis :P

HunsBuns said...

theme zombie bride kot? hahaha