Tuesday, June 26, 2012

Wednesday, June 13, 2012

Lebaran 2012

YAYYYY DAH NAK RAYA!!
hahah bestkan lagu dah tuka..kena amek mood raya walaupun puasa belum..
saja nak bagi korunk exited nak tempah baju raya..sebab sah2 la bulan puasa org dah tak amek tempahan..hihi

ok now cerita pasal baju raya..
TEMPAHAN MASIH DIBUKA..
so mari cepat untuk menempah baju raya anda..tq

for appoiment sms/call
017-6519056

and jangan lupa go to my sale blog


untuk dapatkan past raya collection sehingga 80% discount

AND 
NANTIKAN MY RAYA COLLECTION
@

5TARS RAYA FASHION SHOW 
dalam masa yang terdekat akan diberitahu kelak..
daaaa




Lisa Surihani in Fantasy Raya
credit pic to InTrend magazine.

Good news!!

hi semua..
jom nak update..
ramai sangat-sangat yang call/ or sms me tanya baju-baju ni ada sewa ke?
b4 thiz memang i tak buat sewa..sebab we only do custom made and tempahan baru
but 

NOW

kita buat sewa..but only for sewa tempahan baru sahaja..SET LELAKI PEREMPUAN..means uols la org yang pertama pakai dan mengikut ukuran badan korunk( but untuk badan2 normal sahaja la yer, kalau yang comel2 tu sila la tempah..
about the pricing tak banyak lari pun dari uols tempah baru..i sugest tempah then u keep it. but kalau nak sewa baru jugak boleh..harga depends on the design baju and fabric. 

and tempahan wedding for after raya sila tempah awal2 yer, coz now kita dah amek tempahan for next year..
for appoiment sms call me
0176519056

thanx
love ZERY ZAMRY

Tuesday, June 12, 2012

passt collection sale! up to 80% discount!

hi
jom tengok my new blog ada past collection sale up to 80% discount! 

and nantikan update lagi nanti my ready to wear for raya, hijab, casual wear and shoes..
semua la dengan harga2 best!! 
so share2 la the blog with ur fwen k!

enjoy!!
love ZERY ZAMRY

Monday, June 11, 2012

ABPBH 2011-Ziana Zain

Hello sume..ya allah malas nya nak update blog ni dah lama bersarang..sorry sangat realy2 busy after abpbh haritu..kesana kemari..hehe
so ni baru berkesempatan nak update sikit2 blog ni..

so korunk enjoy je la gamba k..malas nak tulis panjang2..hikss
so sementelah abpbh tu..alhamdulillah..ziana zain telah dapat best dress for artis wanita di red carpet..and i pun menang best dress kategori designer lelaki..dapat ler raflesia bernilai 10k each of us..hehee tq berita harian..
so my pic takde la sebab malas sangat nak snap2 pic..huhuh
and tq to kak ziana yang sudi pakai my rekaan that night! luv u ZZ!!






 here are the skecth baju kak ziana ni..
fashion foward..

me with kak gee at her birthday party..zz in zz jugak..